Skogstad Hotell - Skogstad Hotell
1525
home,page-template-default,page,page-id-1525,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Skogstad Hotell

Gjestfrihet siden 1905

Ønsker du å gi en gave i form av en opplevelse?

Et gavekort på Skogstad Hotell kan være løsningen. Vi har mange ulike pakker som er en perfekt gave til noen du er glad i.

Kjøp gavekort

Skogstad Hotell er et historisk hotell i hjertet av Hemsedal sentrum, med lange tradisjoner. Hotellet har 83 rom og en konferanse avdeling med plass til 120 i kino. Mat og drikke tilbys i flere varianter på hotellet (kun vintersesong), og gode mat opplevelser er kjernen i vårt produkt med både restaurant og bar. Ønsker man avslappning finnes en relaxavdelning med både steam og tørrbadstue. Lynx Well tilbyr ukentlige yoga klasser og flere typer massasje.

 

ÅPNINGSTIDER

Før jul er vi åpent fredag-søndag. 

Over romjul og nyttår håller vi åpent 26 desember – 3 januar.

I januar håller vi åpent torsdag-søndag. 

Velkommen å booke deg inn!

JANUAR TILBUD!

Bo 3 netter betal for 2!

I januar kan du booke deg in en langhelg, men kun betale for 2 netter. Tilbudet gjelder alle våre rom (unntatt økonomirom), torsdag-søndag hele januar!

Ta kontakt på epost: booking@skogstadhotell.no med kodeord <januar2021>. Pris fra 1490,- per pers. i dobbeltrom inkludert frokost.

Velkommen til fjells!

Hvordan ønsker du og bo?
Våre populære pakker

Nyt fjellet. Gå Hemsedal topp 20!

Les mer her

Hemsedal
-3°
snöfall
humidity: 89%
wind: 3m/s NE
H -2 • L -2
-0°
Fri
-4°
Sat
-7°
Sun
-9°
Mon
Weather from OpenWeatherMap