Covid-19 - Skogstad Hotell
2273
page-template-default,page,page-id-2273,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Kjære gjest,
Vi prioriterer din og våre ansattes helse og sikkerhet. Vi ønsker at alle våre gjester gjør det samme.

Nedenfor har vi listet opp et par ting som vi gjør annerledes i vinter og vi håper på din forståelse.

  • Frokosten er noe redusert og en del produkter er byttet ut for å redusere berøringspunkter. Det kan bli ventetid for bord i travle tidspunkt. Vennligst vent til et bord er rengjort av en servitør før du setter deg.  Alle voksne må registrere seg/sjekke inn på bordnummer gjennom Safe Spot (QR kode), hver dag.
  • Vi oppfordrer gjester til å bruke «Do not disturb» skiltet hvis du ikke trenger in-house vask. Dette kan henges på døren når man forlater rommet. Enkle ting som å tømme søppel kan man få hjelp til i resepsjonen. Nye håndklær kan også hentes i resepsjonen.
  • Vi oppfordrer alle gjester til å se over sin reiseforsikring før man booker.

De tre gyllne reglene:

Hold avstand – Ha god hånhygiene – Nys i albukroken

 

Alle gjester forventes å etterfølge de nasjonale retningslinjene som gjelder for Norge, kommunens retningslinjer og de retningslinjer vi har satt på hotellet.  

Vi på Skogstad har gjennomgått alle våre rutiner og tilrettelagt for å kunne ønske våre gjester velkomne til et trygt opphold i vinter!