Førjulstilbud - Skogstad Hotell
478
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-478,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Midt i Hemsedal sentrum på Skogstad Hotell med sin over 100 år lange historie garanterer vi deg en trivelig helg. Vi har restaurantene Tapas Club og Elgen  på hotellet som tilbyr både a la carte og gruppemenyer.

 

Hva har Hemsedal å tilby på vinteren

I Hemsedal kan vi tilby et bredt utvalg av aktiviteter som blant annet aking, kanefart, hundesledekjøring, bowling eller gruppeaktiviteter gjennom Hemsedal Aktiv. Skogstad Hotell er også for de som bare vil teste skiene, slappe av i velværeavdelingen eller delta på en av våre yogatimer hos Lynx Well. Ønsker du å utforske Hemsedal “by night” er Elgen bar eller Tapas Club et utmerket alternative for en drink etter maten.

Du kan velge å bo med mat inkludert eller bo med frokost i hotellrom. 

 

Skogstad Hotell – Gjestfrihet siden 1905

Bo midt i Hemsedal sentrum og kjør på ski rett tilbake til hotellet med den 5 km lange sentrumsløypa! Hemsedal sentrum er et “skisentrum” med et utvalg av hyggelige caféer, restauranter og butikker; hyggelig og sosialt utgangspunkt for din vinterferie!

I vår Yoga og velvære avdeling tilbys et utvalg timer, samt behandlinger. Her kan du slappe av med steam eller tørr badstue etter dine utendørsaktiviteter i fjellet. Kontakt Lynx Well for priser og booking av behandling: info@lynxwell.no / www.lynxwell.no

 

Priser kurs & konferanse

Vi har ulike priser i forhold til hvilken dag og sesong vi er i. Kontakt vår booking ansvarlig for et godt pristilbud.

Booking ansvarlig Andrea:

andrea@skogstadhotell.no