Høst i Hemsedal - Skogstad Hotell
476
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-476,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

HØST I HEMSEDAL!

I fjellene midt mellom Oslo og Bergen har du mange muligheter for flotte fjell- og sykkelturer, fiske i fjellvann og elver, klatring, stølsliv og mye mer.

I tillegg er det kun en times kjøring til verdens lengste fjord, Sognefjorden. Her kan du ta en tur med RIB båt, oppleve Flåmsbanen og kjøre snøveien fra Aurland til Lærdal.

Hemsedal er det perfekte utgangspunktet for å oppleve noe av det beste Norge har å by på.

 

Hva har Hemsedal å by på om høsten

Hemsedal byr på mange aktiviteter om høsten. Noe av det flotteste når høstfargene melder seg er å prøve ut noen av Hemsedals Topp 20 topper, det er fjellturer til 20 forskjellige topper i Hemsedal, med ulik vanskelighetsgrad og lengde, alt for at du skal få oppleve det beste av fjellene i Hemsedal.

Alle turene er skiltet, merket og gradert slik at det skal være enkelt å finne toppen som passer deg og dine ønske. Mer informasjon om hva du og de dine kan finne på i Hemsedal finner du her eller ta kontakt med Turistkontoret på info@hemsedal.com, i chatten eller på tlf 320 55 030

 

Pakker og tilbud

Kontakt booking@skogstadhotell.no for de beste tilbudene!