Kurs & Konferanse - Skogstad Hotell
474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-474,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

KURS OG KONFERANSE 

 

Velkommen til konferanse i Hemsedal!

 

Skogstad Hotell sitt konferanselokale “Gommostugu” på 500 kvm er lyse og med utsikt over de vakre Hemsedals fjellene. Vi kan tilby gode tekniske løsninger og  har plass til 120 personer i kino.

 

En skikonferanse i Hemsedal og på Skogstad Hotell er den optimale kombinasjon av fysisk aktivitet og produktive møter. Vi kan skreddersy en opplevelsesrik ramme for arrangementet helt etter deres behov! Dere kanske vill teste yoga, eller spise godt på Tapas Club. Ta kontakt så anpasser vi arrangementet etter dere!

 

Skogstad Hotell – Gjestfrihet siden 1905

Bo midt i Hemsedal sentrum, midt i et utvalg av hyggelige caféer, restauranter og butikker! Et hyggelig og sosialt utgangspunkt for din firmatur.

I vår Yoga og velvære avdeling tilbys et utvalg timer, samt behandlinger. Her kan du slappe av med steam eller tørr badstue etter din aktivitet utendørs i fjellet. Privattimer i yoga kan bestilles til grupper. Kanskje ditt firma vil teste ashtanga, yin yoga, eller hatha yoga?

 

Priser kurs & konferanse

Vi har ulike priser i forhold til hvilken dag og sesong vi er i.

Kontakt vår konferanse ansvarlig Andrea for et godt pristilbud: andrea@skogstadhotell.no