Romjul og nyttår - Skogstad Hotell
552
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-552,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ROMJUL OG NYTTÅR I HEMSEDAL 

Vi hadde fullt hus romjul 2019. Ikke vent for lenge med å bestille romjul-opphold i 2020!

Desember og romjul på Skogstad Hotell er noe helt spesielt. Vi har julepyntet, og våre ansatte vil gjøre alt for å gi deg og dine den julestemning dere drømmer om.

 

Hva har Hemsedal å by på om vinteren

Hemsedal byr på mange aktiviteter om vinteren og er først og fremst kjent for sine spektakulære fjell og alpinkjøring! Hemsedal har også fantastiske langrenns muligheter i skog, dalbunn og på høyfjellet, totalt 250 km med preparerte spor. Det finnes flere bålplasser og gå ikke glipp av en kakao eller vaffel på Gravsetstugu, Ulsåkstølen eller Flævasshytta. I Hemsedal kan du også kjøre hundekjøring, is klatre og kjøre snøscooter. Mer informasjon om hva du og de dine kan finne på i Hemsedal finner du her eller ta kontakt med Turistkontoret på info@hemsedal.com, i chatten eller på tlf 320 55 030.

 

Skogstad Hotell – Gjestfrihet siden 1905

Bo midt i Hemsedal sentrum og kjør på ski rett tilbake til hotellet med den 5 km lange sentrumsløypa! Hemsedal sentrum er et “skisentrum” med et utvalg av hyggelige caféer, restauranter og butikker; hyggelig og sosialt utgangspunkt for din ferie!

I vår Yoga og velvære avdeling tilbys et utvalg timer, samt behandlinger. Her kan du slappe av med steam eller tørr badstue etter dine utendørsaktiviteter i fjellet.

Pakker og tilbud

Kontakt booking@skogstadhotell.no for tilbud!