Rommene - Skogstad Hotell
337
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-337,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ROMMENE

Skogstad Hotell har 65 dobbeltrom, 10 familierom, 6 økonomirom og 2 familie suiter.

Skogstad Hotell har som mange høyfjellshotell i Norge blitt bygget opp over flere tiår, og av flere genrasjoner, i vårt tilfelle 5 genrasjoner siden 1905. Stil, innredning, størrelse og standard varierer derfor noe på våre rom og bad. mellomAlle rommene våre har gratis Wi-Fi, flatskjerm TV og egne bad, og flere rom har balkong. Mange av rommene har fått et løft de siste årene. Våre rom og bad vil generellt kunne beskrives som 2-3 stjerners.
Håper du som gjest vil trives på våre rom og sove godt under ditt opphold på Skogstad Hotell.

DELUXE DOBBELTROM

 

Gjelder også som enkeltrom.
Våre deluxe dobbeltrom har behagelige senger (twin), alle med 100% dundyner og puter av beste kvalitet. Alle dobbeltrommene har flatskjerm-tv, fri internett-tilgang og bad med dusj. Våre deluxe dobbeltrom har fått et løft de siste årene og rommene har varierende størrelse, og inneholder sofa eller skrivbord. De fleste rom har fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Totten eller Kyrkjebønosi. Mange av dobbeltrommene kan også gjøres om til små familierom med sovesofa.

STANDARD DOBBELTROM

 

Gjelder også som enkeltrom.
Våre standard dobbeltrom har behagelige senger (twin), alle med 100% dundyner og puter av beste kvalitet. Alle dobbeltrommene har flatskjerm-tv, fri internett-tilgang og bad med dusj. Våre standard dobbeltrom er fra ulike byggeperioder i hotellets over 100 år lange historie, visse av rommene er derfor av eldre standard enn andre. Rommene har varierende størrelse, og inneholder sofa eller skrivbord. De fleste rom har terrasse eller fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Totten eller Kyrkjebønosi.

DOBBELTROM  over restaurant & pub

 

Gjelder også som enkeltrom.
Våre dobbeltrom har behagelige senger (twin), alle med 100% dundyner og puter av beste kvalitet. Alle dobbeltrommene har flatskjerm-tv, fri internett-tilgang og bad med dusj. Våre dobbeltrom er fra ulike byggeperioder i hotellets over 100 år lange historie. Visse av rommene er derfor av eldre standard enn andre. Rommene har varierende størrelse, og inneholder sofa eller skrivbord. De fleste rom har terrasse eller fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Totten eller Kyrkjebønosi.

 

Disse rommene er plassert i fløyen over restauranten Tapas Club og puben Elgen, og kan til tider være berørt av støy under åpningstid.

FAMILIE SUITE

 

I våre nyoppussede og flotte familie suiter kan du sove opptil 5 personer. Suiten er en leiligheten og har 1 dobbeltseng, 1 køyeseng og en sovesofa, alle med 100% dundyner og puter av beste kvalitet. Leiligheten har stue med kjøkkenavdeling, 2 flatskjerm TV, gratis WIFI, terrasse og 2 bad med dusj. Her får du plass til og sitte godt i sofaen etter en lang dag på fjellet. I denne leiligheten kan du ta med deg hunden.

FAMILIEROM

 

Våre familierom har behagelige senger (twin), alle med 100% dundyner og puter av beste kvalitet.  Alle familierommene har flatskjerm-tv og fri internett-tilgang. Disse rommene er over to plan med åpen hemsløsning og noen har terrasse. Hund/husdyr er ikke tillatt i disse rommene.

ØKONOMIROM

 

Bo rimelig og godt. Våre økonomirom har behagelige senger (twin), alle med 100% dundyner og puter av beste kvalitet. Våre økonomirom har gratis høyhastighets trådløs Internett-tilgang og flatskjerm-TV. Mange av rommene har utsikt over skisenteret og Tottenfjellet. Dette er våre eldste rom, og badet på disse rom er generellt mindre enn øvrige rom. Her får du de laveste prisene.