Aktiv sommerferie for hele familien - Skogstad Hotell
472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-472,page-child,parent-pageid-40,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

 

 

 

 

 

fotocred: Nils-Erik Bjørholt

AKTIV SOMMERFERIE FOR HELE FAMILIEN

Hemsedal er det perfekte utgangspunktet for å oppleve noe av det beste Norge har å by på om sommeren. I fjellene midt mellom Oslo og Bergen har du mange muligheter for flotte fjell- og sykkelturer, fiske i fjellvann og elver, klatring, stølsliv og mye mer.

I tillegg er det kun en times kjøring til verdens lengste fjord, Sognefjorden. Her kan du ta en tur med RIB båt, oppleve Flåmsbanen og kjøre snøveien fra Aurland til Lærdal.

 

Hva har Hemsedal å by på om sommeren

Du kan vandre på flotte markerte stier, fiske i elven, bli med på rideleir, bade i fjellvatn eller bare sitte og kose deg med en god bok og ha fantastisk utsikt over dalføret og solnedgangen.. Mer informasjon om hva du og de dine kan finne på i Hemsedal finner du her eller ta kontakt med Turistkontoret på info@hemsedal.com, i chatten eller på tlf 320 55 030

 

Skogstad Hotell – et hyggelig og socialt utgangspunkt for din fjellferie! 

Bo midt i Hemsedal sentrum, midt i et utvalg av hyggelige caféer, restauranter og butikker!

 

Pakker og tilbud

3 døgn i våre 4-manns familierom for kun kr 5970,-  Ink. Frokost & gratis adgang i vår velværeavdeling med steam og tørrbadstue. Her tilbys også et utvalg Yoga timer.